پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

طرح ۲ فوریتی مجلس برای ممنوعیت واردات کالاها از کره جنوبی

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: اگر کره جنوبی باز به تعهداتش در مذاکرات با ایران عمل نکند و بد عهدی کند مجلس به دنبال این است که یک طرح ۲ فوریتی برای ممنوعیت واردات کلیه کالاهای کره ای تدوین کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 30
کد خبر: ۵۲۷۶۴
به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن علیزاده عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی  با اشاره به اعلام آمادگی مسئولان کره جنوبی برای مذاکره با ایران برای بازگرداندن طلب 7 میلیارد دلاری به کشورمان ، اظهار داشت: مسئولان جمهوری اسلامی باید دیپلماسی مقاومت را سرلوحه کار خود قرار دهند و یک موضع قاطع در مقابل این کشورها داشته باشند و اعلام آمادگی مسئولان کره ای برای مذاکره با ما نشان دهنده این است که ما در نوع ادبیات و رفتارمان در قبال این کشور موفق بوده ایم.
 
 
وی تصریح کرد: اگر کره جنوبی باز به تعهداتش در مذاکرات با ایران عمل نکند و بد عهدی کند مجلس به دنبال این است که یک طرح 2 فوریتی برای ممنوعیت واردات کلیه کالاهای کره ای تدوین کند و مطمئن هستم با توجه به جوی که در مجلس وجود دارد این طرح رأی خواهد آورد.
 
 
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه دولت کره جنوبی باید به سرعت در این زمینه اقدامی انجام دهد، ادامه داد: دولت و مسئولان بانک مرکزی و وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز باید برای دفاع از حق و حقوق مردم و آزاد سازی هفت میلیارد دلار بدهی کره جنوبی اقدامات موثر انجام دهد.
 
 
علیزاده در همین راستا، افزود:حجم بالایی از کالاهای لوازم خانگی، تلفن همراه و خودرو در بازار ایران اختصاص پیدا کرده به کالا های کره جنوبی، اگر ما آن را وارد نکنیم بخش عظیمی از کالا های صادراتی آنها با مشکل مواجه خواهد شد که قطعا اگر مسئولان کره ای به تعهدات خود عمل نکنند مجلس پیگیر این ممنوعیت خواهد بود.
 
منبع: تسنیم
 
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار